Connect with us

news

Muzikál Máša a Medveď očarí malých aj veľkých divákov po celom Slovensku!

Na Slovensko prichádza muzikálová show s obľúbenými postavičkami z rozprávky Máša a Medveď! Nerozlučná dvojica sa predstavila deťom na premiére v Bratislave, ktorú si nenechali ujsť Peter Cmorík, Jozef Oklamčák, Suzie Hroncová, Babsy Jagušák či Barbora Ďurovčíková s rodinami. Novú show si užili dokonca deti z detských domovov. Nenechajte si ujsť nezabudnuteľné rodinné chvíle plné smiechu a radosti v 40-tich predstaveniach po celom Slovensku.

Skvelá show je plná chytľavých pesničiek, zábavy a smiechu a vznikala takmer rok. Réžiu a scenár má na konte Miroslava Váhovská. Jej nápady pripomienkovali samotní vlastníci licencie Máša a Medveď. Choreografiu mala na starosti Nika Lehotská. Hudbu zložili Branislav Jančich a Marek Vozár, texty piesní napísali Marián Brezáni a Branislav Jančich.

„Nápad na show Máša a medveď vznikol už dávnejšie. Najskôr sa nám pred dvoma rokmi podarilo získať licenciu na 30-minútové letné predstavenia. A to sa nám veľmi osvedčilo, deti totiž tieto charaktery milujú. A tak sme na tom začali pracovať. Moje deti boli prví kritici nových pesničiek. Keď som videl, že si ich púšťajú znova, tak som vedel, že idem dobrou cestou,“ konštatoval Braňo Jančich, autor hudby a textov.

Príbeh muzikálu vytvorila Miroslava Váhovská, ktorá sa inšpirovala originálnym seriálom Máša a Medveď.

„Keď bol scenár úplne napísaný a ja som si bola istá, že je dokonalý, poslali sme ho na schválenie majiteľom licencie. Po procese schvaľovania nastal čas nácvikov s tanečníkmi, či už to boli samotné dialógy alebo tance na naše piesne. Tance zvládli všetci perfektne a bez problémov, sranda nastala vtedy, keď som si uvedomila, že maskoti s nemenným výrazom tváre nedokážu zahrať niektoré scény ani prejaviť emócie. Veľkosť a váha niektorých maskotov bola tiež veľmi komická. Keď si napríklad Medveď prečítal v scenári, že by mal preskočiť kruh alebo skákať na švihadle. Nakoniec sme sa to po množstve tréningov zladili, mnohé opäť pomenili a dostali sa do úspešného konca,“ s úsmevom prezradila autorka námetu, scenáristka a režisérka Miroslava Váhovská,

Nová show si podmanila divákov hneď na premiére v Bratislave, ktorú si nenechali ujsť Peter Cmorík, Jozef Oklamčák, dSuzie Hroncová, Babsy Jagušák či Barbora Ďurovčíková s rodinami. Deti sa od začiatku tešili, tlieskali, výskali, tancovali a perfektne sa zabávali.

„V Bratislave sme mali dokonca špeciálne predstavenie pre deti z detských domovov, ktorým sme urobili veľkú radosť. Bolo to krásne, bolo totiž hneď cítiť, že je to niečo iné. Deti si to fakt užívali, tešili sa, že sú medzi ľuďmi. Bolo to veľmi dojímavé. A radosť detí je to najkrajšie ohodnotenie diela a odmena za prácu všetkých zúčastnených na muzikáli Máša a Medveď,“ neskrýval radosť Mirec Babják, zástupca agentúry tvojaSHOW.

Nenechajte si ujsť muzikálovú show plnú šibalstva, nových pesničiek, zábavy a smiechu! V rámci 60-minútového predstavenia budete svedkami nezabudnuteľných dobrodružstiev Máši a Medveďa, ktoré vás vtiahnu do ich sveta plného veselých situácií a vtipných momentov. Po skončení predstavenia sa deti budú môcť stretnúť s milovanými postavičkami, pozrieť si ich zblízka a dokonca sa s nimi aj odfotiť. Doprajte svojim deťom radosť a zábavu! Predstavenie je vhodné pre deti od dvoch rokov. Vstupenku na koncert potrebuje každý divák bez ohľadu na vek. Vstupenky nájdete tu https://www.superticket.sk/masa-a-medved-muzikal-pre-deti#

zdroj: Nora Krchňáková

foto zdroj: tvojaSHOW

Click to comment

Leave a Reply

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Advertisement
Advertisement

Hlavní partneri:

Connect